Over ons


Wij zijn een gezin van 3, Manfred, Caroline en Lola.


8 Jaar geleden hebben we elkaar leren kennen op Curacao. Manfred was er aan het werk als windsurf instructeur en Caroline hield wel van reizen, een globetrotter kan je wel zeggen. Nooit hadden we een vaste plek en leven uit een koffer ging ons prima af. Na een paar avontuurlijke reizen samen begon het toch te kriebelen voor wat vastigheid. We stranden in een leuk appartementje op Scheveningen en kwamen er achter dat we in verwachting waren van Lola.

8 jaar geleden oud en nieuw op curaƧao

Als er een kindje aankomt dan denk je aan meer vastigheid en meer routine dus hebben we onze droomreizen maar even aan de kan gezet en waren we aan het kijken voor een koophuis. ‘Huisje, tuintje, boompje, kindje,’… We hadden alles, een mooi groot koophuis met voor en achtertuin, maar na 4 jaar hadden we toch door dat ‘huisje, tuintje’ niet helmaal ons ding was. ok… wat nu? We dachten aan een boerderij: meer buiten leven, maar ja zo groot en dat hebben we allemaal niet nodig.

Wij hadden geen idee wat we wel wilden. Zomer 2017 hebben we een maand gefietst in Nederland met ons 3tjes. 4 Dagen zonder regen, meer dan 650 km gefietst en overnacht met de tent. Alles wat we nodig hadden paste in onze fietstassen. Dit was een van de mooiste vakanties. Wij hadden weer de smaak te pakken van avontuur en globetrotten. Ja hoor geef ons maar minimalisme, meer buiten leven en kunnen genieten van de kleine dingetjes om ons heen. Toen wisten we het wel: we gaan een Tiny house on wheels bouwen!

Op deze website ga ik jullie alle in en outs vertellen hoe het is om als gezin in een Tiny house te wonen, tips om te ontspullen, genieten van het buitenleven en zelfvoorzienend te wonen. Kortom, hoe het is om met een gezin van 3 in een klein huisje te wonen.

Caroline